Τετάρτη 3 Δεκεμβρίου 2008

Ανακοίνωση Σ.Φ ΠΑΟΚ ΘΥΡΑ 4 - Φυλή - ΠΑΟΚ

ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΟΣ - ΠΑΟΚ 1-2



Ακόμα μία σημαντική νίκη εκτός έδρας πέτυχε η ομάδα του ΠΑΟΚ μέσα στην Φυλή. Καταφέραμε να προηγηθούμε με γκολ του Κονσεϊσάο αλλά μετά δεχτήκαμε την ισοφάριση από γκολ που προήλθε μετά από πάσα με το χέρι. Ευτυχώς όμως για όλους μας, ο νεαρός Αθανασιάδης πέτυχε ένα εντυπωσιακό γκολ στο τέλος του αγώνα και έστειλε τους 2.500 οπαδούς μας στα ουράνια. Αξίζει να αναφέρουμε και στην εντελώς άδικη αποβολή του παικταρά Πάμπλο Γκαρσία, από τον ανεκδιήγητο διαιτητή. Από αλλόθρησκους το περιμέναμε αυτό, δηλαδή να στοχοποιηθεί ο παίκτης, αλλά αυτά να τα βλέπουν και κάποιοι εκσυγχρονιστές οπαδοί μας που μπήκανε στο τριπάκι να κάνουν τους κριτές του x factor και αναλύσανε μέχρι αηδίας προηγούμενες αθλητικές ενέργειες του παίκτη μας.

Για άλλη μία φορά αναγκαζόμαστε να ασχοληθούμε με τη στάση της αστυνομίας που κατάφερε να πυροδοτήσει ένα ματς που κανονικά θα έπρεπε να περάσει απαρατήρητο. Στο γήπεδο υπήρχαν μόνο οπαδοί του ΠΑΟΚ, ο Θρασύβουλος δεν έχει κόσμο (βέβαια και να είχε δεν θα ασχολούταν κανείς μαζί του), αλλά όταν έφτανες στο γήπεδο έβλεπες παντού αστυνομικούς κάθε χρώματος και κάθε τύπου.

Προφανώς φοβήθηκαν μη γίνουν συμπλοκές με τα δέντρα και έχουμε εκτεταμένες καταστροφές σε μία περιοχή που το πιο κοντινό ίχνος πολιτισμού απέχει μισή ώρα με τα πόδια. Η ηγεσία της αστυνομίας, είχε την φαεινή ιδέα να στήσει 4 μπλόκα σε απόσταση 200μ πριν από τις θύρες του γηπέδου. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα αρκετοί οπαδοί μας με λεφτά στα χέρια να θέλουν να αγοράσουν εισιτήρια και να μην μπορούνε, ενώ εκατοντάδες άλλοι κάτοχοι εισιτηρίων να μείνουν εκτός γηπέδου για μισή ώρα μετά την έναρξη του αγώνα. Η ένταση που προκλήθηκε και οι στιγμές απείρου κάλλους που παρακολουθήσαμε, θα μπορούσαν να είχαν αποφευχθεί αν υπήρχε απουσία αστυνομικών. Όσο για τα πολυδιαφημισμένα σχέδια της αστυνομίας που θέλανε τα λεωφορεία με τους οπαδούς του ΠΑΟΚ να βρίσκονται 3 ώρες πριν στις κερκίδες, αποδείχτηκε περίτρανα ότι δεν έχουν καμία χρησιμότητα και δεν χρειάζεται να τα παίρνει κανείς στα σοβαρά.

Στα συν, η έμπρακτη και πάσης φύσεως αλληλεγγύη που έδειξαν οι οπαδοί μας στο παιδί που πιάσανε άδικα και του φορτώσανε το μισό ποινικό κώδικα. Μας χαροποιεί ιδιαίτερα όταν βλέπουμε να λειτουργεί ο κόσμος του ΠΑΟΚ σαν μία οικογένεια, ιδιαίτερα σε όσους έχουν ανάγκη. Στα μείον, οι αδερφές με τα χακί που βγάλανε το άχτι τους σε αυτούς που κατεβήκανε για κατούρημα στο Σχηματάρι. Αν αυτοί οι θρασύδειλοι, που χωρίς τον εξοπλισμό τους είναι οι μεγαλύτερες «Λουκίες», εξοργιστήκαν επειδή αργήσανε μερικές ώρες να πάνε σπίτι τους και ξυλοκόπησαν άγρια πάλι νεαρά παιδιά ,επειδή προφανώς με τους μεγαλύτερους τα βρίσκουν σκούρα, ας βάλουν τα γκλομπ στον πάτο τους και να γνωρίζουνε ότι εμείς έχουμε πολύ μεγαλύτερες αντοχές. Για περισσότερα ας ρωτήσουν τους συναδέλφους τους που ήρθανε στη ΔΕΘ το 2006.

ΥΓ: Τελικά θέλουν οι υπεύθυνοι της σούπερ λίγκα γεμάτα γήπεδα, ναι ή όχι; Ούτε στην Ουγκάντα δεν κρύβουν εισιτήρια για να υπάρχουν άδεια γήπεδα και η συμπεριφορά απέναντι στον κόσμο του ΠΑΟΚ (που αποδεδειγμένα είναι ο μόνος που μπορεί να κατεβάσει χιλιάδες άτομα σε εκτός έδρας παιχνίδια) σίγουρα κάτι δείχνει.

----------------------
Paok Gate 4

Μιά ακόμα ανακοίνωση φωτιά από την Θυρα 4...Σωστή από το πρώτο μέχρι το τελευταίο γράμμα.
Πραγματικά τα όσα διαδραματίστηκαν στην Φυλή, ήταν άνευ λογικής.
Αλλά το παράλογο συνεχίζεται!!!
Πέρα από την σύλληψη του οπαδού, στην συνέχει καλέστηκε για να καταθέσει οδηγός λεοφωρείου, ο οποίος φυλακίστηκε κι'όλας!!!
Τα πράγματα έχουν ξεφύγει...

1 σχόλιο:

kissmyarrow είπε...

ΟΠΟΥ ΠΑΙΖΕΙ Ο ΠΑΟΚ ΜΑΣ, ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΓΕΜΑΤΟ, ΠΑΡΤΕΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ, ΠΟΥΤΑΝΑΣ ΓΙΟΙ ΑΛΛΟΘΡΗΣΚΟΙ.