Τετάρτη 17 Δεκεμβρίου 2008

Περί Μετοχών ο Λόγος...

Παραθέτω ένα κείμενο του τρισμέγισου "Αυτιά"...
Απολαύστε το!!!


Ωωωωω ΠΑΟΚΑΡΑ είχα χρήμα στον κουμπαραααααααααά! Έκανες την αύξηση και μου φύγανε και αυτά μα σαν και τη δική σου μετοχή πουθενάαααα...

Ποιο Μπερναμπέου, ποιο Καμπ Νου και τι να μας πει το Emirates; Αυτά είναι για την πλέμπα. Εμείς δεν έχουμε πλέον καμία δουλειά εκεί, φεύγουμε σφαίρα για Wall Street.

Κάνε υπομονή. Μπορεί τώρα να παίζεις με Πανσεραϊκό, αλλά μόλις ολοκληρωθεί η αύξηση μετοχικού κεφαλαίου θα παίζεις με Microsoft, Citibank και Coca Cola.

Είναι π@τάνα, του Bill Gates η μάνα, είναι π@τάναααααα του Bill Gates η μάνααααα


Μεγαλεία ρε! Τα χρηματιστήρια πέφτουν, ο καπιταλισμός καταρρέει και θα δεχθεί το τελικό χτύπημα μόλις σε κάποιο κατάστημα της Marfin ακουστεί το «φιλαράκι θα με δώσεις τρακόσια χαρτάκια ΠΑΟΚ;»

Βγενόπουλος οι άλλοι; Μπαινόπουλος εμείς, δηλαδή μπαίνουμε όλοι στην αύξηση μετοχικού κεφαλαίου.

Γαμωωωωωωωωώ την Chase Manhattan και το μουνί της μάνας σας!

Ποιος λαϊκός καπιταλισμός ρε; Εμείς είμαστε μόνο λαϊκοί. Και λαϊκή απογευματινή αμά λάχει.

Γενική συνέλευση μετόχων στην 4...Δεν ξανάγινε ρε...

Και σκότωσα για ένα αποθετήριοοοοοοοο!

Αφού στο ημίχρονο του αγώνα με τη Ξάνθη, κάτω από τη βροχή, οι μισοί ρωτούσαν πότε θα βάλουμε γκολ και οι άλλοι μισοί πότε θα κάνει split η μετοχή.

Δεν ξέρω Θοδωρή αν γίνεται αυτοί οι τίτλοι να μην είναι άυλοι, αλλά χάρτινοι, όπως γινόταν παλιά με τις μετοχές. Όχι τίποτα άλλο, απλώς εγώ θα ήθελα να τους κάνω ταπετσαρία στο σπίτι μου.

Αγοράζεις μετοχές που μπορεί να μην πιάνουν μία σε λίγο καιρό. Αλλά αγοράζεις το μεγαλύτερο σου όνειρο, να πάρεις τον ΠΑΟΚ στα χέρια σου.

Αφού οι τράπεζες θα προσφέρουν πλέον ΠΑΟΚοδάνειο για αγορά μετοχών.

Και όταν θα πάω στον χρηματιστή για να μου δώσει μία μετοχή, και όταν θα πάω στο χρηματιστή θα του τα πάρω στη στιγμή! Λα λα λα λα

Ζήσε δεν πας μέχρι Νέα Υόρκη να τσεκάρεις έναν καλό που έχω βρει; Επαιζε στους Lehman Brothers αλλά μετά τη χρεοκοπία έχει μείνει ελεύθερος...

Πόσα θα μαζέψουμε; Είκοσι; Τριάντα εκατομμύρια; Εγω λέω να τα φάμε όλα στον Ντρογκπά, να βγάλουμε γούστα.

Ναι, ναι! Ερχεται ο Νιχάτ! Με την ευκαιρία φέρνει και την Πόλη μαζί του, την επιστρέφουν. Με τον ΟΦΗ παίζουμε στο γήπεδο της Μπεσίκτας.

Και μια και λέμε για λεφτά, την τελευταία φορά που ήμασταν δεύτεροι στο τέλος του πρώτου γύρου, κυκλοφορούσαν ακόμα δραχμές...

Προσοχή, δεν ληστεύουμε πρώτα την τράπεζα και μετά γραφόμαστε για την αύξηση, εντάξει;


Τι να πει κανείς;;;


http://www.paokmania.gr/content/view/1056/1/

Δεν υπάρχουν σχόλια: