Παρασκευή 6 Μαρτίου 2009

Anancoument

Η ομάδα σε γενικές γραμμές έκανε ότι μπορούσε, με εξαίρεση τις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου όπου είχαμε ένα πολύ κακό διάστημα και όλα δείχνανε ότι θα πάρουμε μία άνετη πρόκριση αφού παίζαμε με έναν αντίπαλο εμφανώς κατώτερο. Όταν όμως το πουτανόσπερμα, ο γα. . ..ένος Κουκουλάκης, άφησε τον ΠΑΟΚ με 9 παίκτες (καβατζώνοντας στην ουσία τον αντίπαλο για την παράταση) τότε δεν θα μπορούσαμε να περιμένουμε κάτι καλύτερο. Ο ΠΑΟΚ έπεσε στην παράταση και έτσι χάσαμε τον πιο πολύτιμο φετινό μας στόχο, δηλαδή την κατάκτηση του κυπέλλου και την μεγαλύτερη μετακίνηση οπαδών όλων των εποχών.

Εμείς απο την μεριά μας δίνουμε συγχαρητήρια σε όλη την ομάδα για τον χαρακτήρα που έδειξε, απαιτούμε τη νίκη στο ερχόμενο ματς πρωταθλήματος για να μείνουμε μόνοι μας στη δεύτερη θέση και βέβαια υποσχόμαστε μοναδικές στιγμές φιλοξενίας σε όλη την αποστολή του δαφνοστεφανομένου (παίκτες, προπονητές, συνοδούς, γκόμενες παικτών, τον αρχιμπάτσο που παριστάνει τον υπεύθυνο ασφαλείας του Ολυμπιακού, τον πορνόγερο που ηγείται της αποστολής κτλ.). Επιπλέον περιμένουμε με ανυπομονησία τον τυχερό που θα έρθει να κάνει κόρνερ μπροστά στην 4 και υποσχόμαστε μία κατακόκκινη Κυριακή.

ΥΓ: Ο πρωθυπουργός της χώρας Σ. Κόκκαλης έστειλε επιστολές στους υφιστάμενους τσάτσους υπουργούς του και ζητάει αυξημένη προστασία απο την αστυνομία για το ματς της Τούμπας. Καλά κάνεις Σωκράτη, αλλά να ξέρεις ότι η ισχύς σου περιορίζεται στον ελλαδικό χώρο. Στη Βουλγαρία δεν περνάει η μπογιά σου

ΥΓ2: Όλα τα λεφτά στο χτεσινό ματς είναι ο επόπτης που λέει μέσω της ενδοσυνεννόησης στον διαιτητή, ότι ο Σορλέν έριξε μπουνιά στον Aγγλο φοιτητή του Ολυμπιακού.

http://www.paokgate4.gr/homepage.asp?mode=1

-------------------------------

Το κλίμα τώρα και καλά το δυναμιτίζει ο λαός του ΠΑΟΚ;
Αυτό προσπαθεί να περάσει το κρατικοδιαίτο σιχαμένο σωματείο της Ελλάδος, χρησιμοποιώντας όλα τα μέσα που διαθέτει.
Και αυτά έχουν να κάνουν με ΜΜΕ, πολιτικές δυνάμεις, δυνάμεις εξουσίας κτλ...
Το θέμα τώρα όμως είναι τι θα γίνει τη Κυριακή...
Κυριακή κοντή γιορτή!

Παραθέτω μία ακόμη ανακοίνωση...

ΚΑΛΑ ΒΡΕ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΙ ΓΑΥΡΟΙ, ΠΑΙΔΙΑ ΤΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΠΟΥ ΓΕΜΙΖΑΝ ΤΑ ΚΡΕΒΑΤΙΑ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ ΝΑΥΤΩΝ ΟΤΑΝ ΕΡΙΧΝΑΝ ΑΓΚΥΡΑ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΣΑΣ, ΣΕ 30 ΑΤΟΜΑ ΒΡΗΚΑΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΙΣ ΜΑΓΚΕΣ ΣΑΣ?? ΠΟΥ ΗΣΑΣΤΑΝ ΟΤΑΝ ΣΑΣ ΚΥΝΗΓΟΥΣΑΜΕ ΣΤΑ ΧΩΡΑΦΙΑ ΣΤΗΝ ΑΛΑΜΑΝΑ?? ΠΟΥ ΗΣΑΣΤΑΝ 10 ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΟΥTΕ ΤΟΛΜΟΥΣΑΤΕ ΝΑ ΠΑΤΗΣΕΤΕ ΤΟ ΠΟΔΙ ΣΑΣ ΣΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ?? ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΝΑ ΔΕΙΞΕΤΕ ΟΤΙ ΕΙΣΤΕ "ΟΠΑΔΟΙ" ΟΤΑΝ Ο ΚΟΚΚΑΛΗΣ ΣΑΣ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΙ ΝΑ ΠΑΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΔΕ ΣΑΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΕΙ ΚΑΙ ΔΙΑΣΦΑΛΙΖΕΙ ΤΗΝ ΕΚΔΡΟΜΗ?? ΜΕΧΡΙ ΕΚΕΙ ΦΤΑΝΕΙ Η ΜΑΓΚΙΑ ΣΑΣ.. ΠΑΝΤΩΣ ΑΝ ΤΟΛΜΗΣΕΤΕ ΝΑ ΕΡΘΕΤΕ ΣΤΑ ΕΠΙΣΗΜΑ ΜΑΣ 30 ΚΟΚΚΙΝΕΣ ΑΔΕΡΦΕΣ ΚΑΙ ΙΔΙΩΣ Η ΑΔΕΡΦΑΡΑ Ο ΤΣΟΥΚΑΛΑΣ ΧΩΡΙΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΟΠΩΣ ΕΜΕΙΣ ΕΚΕΙ ("ΛΑΘΟΣ" ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΓΙ'ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ..) ΔΕ ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΞΑΝΑΓΥΡΙΣΕΤΕ ΣΤΗ ΧΑΒΟΥΖΑ ΣΑΣ ΝΑ ΣΑΣ ΔΕΙ ΤΗ ΜΑΝΟΥΛΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΙΔΙΩΣ Η ΚΥΡΙΑ Mrs Tsoukala ΤΟΝ ΒΑΡΥΜΑΓΚΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΚΥΝΗΤΗ ΓΙΟ ΤΗΣ...

ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΟΥΤΕ ΤΟ ΜΙΣΟ ΓΗΠΕΔΟ ΣΑΣ ΔΕΝ ΓΕΜΙΣΑΤΕ.. ΑΠΟ ΤΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ ΣΑΣ ΚΟΠΗΚΕ Η ΦΩΝΟΥΛΑ ΣΑΣ ΣΤΟ ΤΗΓΑΝΙ, ΟΠΑΔΟΙ ΤΩΝ ΜΕΓΑΦΩΝΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΑΣΕΤΑΣ.. ΚΑΝΕΝΑ ΑΛΛΟ ΜΙΚΡΟΦΩΝΟ ΔΕ ΘΑ ΒΑΛΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ALPHA ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΘΥΡΑ Λ7 ΝΑ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΤΑ ΑΠΟΒΡΑΣΜΑΤΑ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ??

ΣΩΚΡΑΤΗ ΠΡΟΧΩΡΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕ ΤΙΣ "ΔΟΥΛΕΙΕΣ" ΣΟΥ (ΞΕΡΕΙΣ ΕΣΥ..ΑΛΛΩΣΤΕ ΓΙ'ΑΥΤΟ ΠΑΤΕ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΕ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΛΑΟ ΤΟΥ ΝΟΤΟΥ ΕΣΕΙΣ..) ΣΤΟΥΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ.. ΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ ΣΟΥ ΠΟΥ ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΟΥΝ ΤΕΤΟΙΕΣ "ΝΙΚΕΣ" ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗΣ ΠΟΥΤΑΝΑΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΚΑΙ ΟΠΑΔΟΙ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ ΤΩΝ ΚΑΝΑΛΙΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΜΟΔΑΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ.. ΠΡΟΣΕΞΕ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΠΟΥ ΕΚΡΕΜΟΥΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΣΟΥ ΓΙΑΤΙ ΜΕΓΑΛΟΣ ΛΑΟΣ ΜΟΝΟ ΣΤΑ ΛΟΓΙΑ ΕΙΝΑΙ.. ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΙΣΤΕΨΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΣΑΛΙΑΡΕΛΗΣ ΚΑΙ ΚΟΣΚΩΤΑΣ ΑΛΛΑ ΠΑΡΑ ΤΟΝ "ΜΕΓΑΛΟ" ΛΑΟ ΤΟΥ ΘΡΗΝΟΥ ΤΟΥΣ ΜΠΟΥΖΟΥΡΙΑΣΑΝ..

ΔΗΛΑΔΗ ΤΙ ΑΛΛΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ "ΟΤΙ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΙΓΑΛΕΩ ΝΑ ΚΕΡΔΑΝΕ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΝΑ ΓΑΜ.."?? ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΠΟΥΜΕ Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΑ ΔΥΟ, ΟΠΩΣ ΛΕΝΕ ΕΚΕΙ ΚΑΤΩ, ΑΝ ΚΑΙ ΕΜΑΣ ΔΕ ΜΑΣ ΕΝΩΝΕΙ ΤΠΤ ΜΕ ΑΠΟΒΡΑΣΜΑΤΑ ΤΟΥ ΝΟΤΟΥ ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ, ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΕΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΧΩΡΙΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ, ΑΦΟΥ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΑΥΤΗ Η ΟΜΑΔΑ ΒΡΩΜΑΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΟΥΡΑ, ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΔΕ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ ΜΕ ΙΣΟΥΣ ΟΡΟΥΣ. ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΜΕΤΑ ΤΟ KOKKALOPOLIS ΣΤΟΝ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΠΟΥΛΟ ΔΕ ΚΟΥΝΗΘΗΚΕ ΦΥΛΛΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΡΙΞΑΝ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΣΕ ΜΙΚΡΟΤΕΡΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ, ΕΝΩ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ ΠΟΛΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΠΛΗΡΩΣΑΝ ΤΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ?

ΝΕΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΜΕ ΤΙΣ 16 ΠΙΟ ΛΑΟΦΙΛΗΣ ΟΜΑΔΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΞΕΝΟΥΣ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΟΠΙΣΤΟ.

Υ.Γ.1 : ΜΙΑ ΑΠΛΗ ΝΙΚΗ ΕΠΙ ΤΟΥ ΘΡΥΝΟΥ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΔΕ ΘΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΣΦΑΓΙΑΣΤΙΚΗ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ.. ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΟΝ ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΜΟ ΤΟΥ ΚΑΡΝΑΒΑΛΟΥ ΟΛΥΜΠΙΛΑΓΟΥ..

Υ.Γ.2 : ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΑΙΤΗΤΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΓΑΥ-ΡΟΣ - SAINT ETIENE Ο ΠΑΟΚ ΕΙΧΕ ΣΙΓΟΥΡΟ ΤΟ ΔΙΠΛΟ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ..

Υ.Γ.3 : ΚΑΠΟΤΕ ΠΛΗΡΩΜΕΝΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΚΑΨΑΝΕ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΕΝΟΣ ΔΙΑΙΤΗΤΗ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΔΙΚΗΣΕ ΜΕ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥΣ (ΟΣΟ ΕΧΟΥΝ ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ..). ΕΛΠΙΖΩ ΜΕΤΑ ΤΑ ΟΣΑ ΕΓΙΝΑΝ ΚΑΙ ΑΚΟΥΣΑΜΕ ΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ. ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΕΙ Η ΛΟΓΙΚΗ... ΑΝ ΚΑΙ ΕΡΧΕΤΑΙ ΜΙΑ ΔΥΣΚΟΛΗ ΚΥΡΙΑΚΗ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝΕ..

http://www.paok-kordelio.gr/Eisagwgh.html


--------------------

Τέλος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: